Nejnovější recenze ze sekce Čajovary
- Časovač
- Časovač se smaže při výpadku napájení
- Opravdu funguje na Wi-Fi
- Propojení s Google a Alexa
- Ohřívá vodu rychleji, než běžné rychlovarné konvice
- Pěkný design
- Jednoduchost a přehlednost v aplikaci
- Ovládání odkudkoliv
- Bohužel se nedá nastavit individuální ohřev teploty v aplikaci, i když ta možnost a nastavení tam je. Bohužel nefunguje.
- Když si chcete ohřát vodu na 80°C, tak to právě kvůli výše zmíněné chybě nejde a můžete zvolit z přednastavených módů. Každý má však nevýhodu tu, že nechá vodu na dané teploťe po dobu 2 hodin, takže je občas potřeba myslet na to, abyste svou konvici raději vypli, pokud jedete například pryč.
- K výše uvedeným nevýhodám lze udělat to, že si stáhnete scripty a učiníte tak svou konvici "chytřejší" například pro Amazon Alexa. Toto však neovládne každý.
- Když fungovala tak super.
- Ze začátku problém spárovat s apkou.
- Po tom co konvice začala zlobit a hlásit chybu která nebyla vedena v manuálu, výrobce nebyl schopen říci co se s tím da dělat a řekl jen vraťte to prodejci.... ProfiCook firmu tedy nedoporučuji...
- Na základně dírka od výroby asi tam někomu upadlo něco ostrým rohem.
- Nižší příkon, snadná manipulace, široký rozsah přípravy čajů a vody.
- Přesné nastavení a regulace teploty
- Při převáření občas vystřikuje voda z konvice
- Hezká.
- Umí stupně.
- Nevypíná bez restartu systému až nějakou druhotnou ochranou. Podle výrobce je to správná funkčnost. Viz video recenze.
- 100% spokojenost
- vše dobré z čaje zůstává zachováno
- Koupil jsem hlavně pro velmi pěkný design. Je dobře vyvážená, nepřeklápí se v ruce. Velmi rychle se dostane na požadovanou teplotu.
- Velmi vysoká cena produktu. Při naplnění jen o málo více jak 1,5l vystřikuje voda přes hubici ven.
Rychlovarná konvice, kterou lze ovládat z telefonu přes WiFi. Dobré jako hračka, ale využití je v praxi minimální. Koupil jsem hlavně pro velmi pěkný design. Je dobře vyvážená, lehká, nepřeklápí se v ruce, nehrozí popálení. Velmi rychle se dostane na požadovanou, nastavenou teplotu. Pozor při naplnění nad 1,5l vystřikuje voda přes hubici ven. Snadno se čistí. Funguje přesně jak jsem očekával.
+ malá nezabere moc místa na kuchyňské lince. Pěkný dizajn.
- zatím nic.
- zatím spokojenost
- různé teploty, zvuková signalizace, zachování teploty, pojistky
Je viditelné znečištění uvnitř konvice, takže v oblasti s hodně tvrdou vodou nebudete vizuálně moc spokojeni. Uvítal bych podsvětlení konvice. Přívodní kabel je celkem krátký. Zboží dorazilo s jednou drobnou výrobní vadou na skle a poškrabaným nerezovým povrchem konvice, byť ve velmi malém rozsahu.
funguje výborně, prktický rychlý a hezký
- Hledala jsem konvici na vaření zeleného čaje. Tato je nejvhodnější svojí velikostí a možností nastavovat požadovanou teplotu.
Konvice patří mezi dražší, ale přesně vyhovuje mým parametrům. Používám jí denně.
- Výrobek roku
Uvítal jsem síťku na čaj přímo v konvici - při možnosti nastavení teploty a udržování teploty je možno si čaj při pozdější konzumaci jen přihřát
Kvalitní výrobek, materiály i zpracování. Snadné ovládání.
Rychlost uvaření vody. 2 poklice (jedna pr o přípravu čaje, jedna normální). Výrobek doporučuji.
Bohužel se mi nepodařilo spárovat s telefonem a tím pádem je z toho obyčejná varná konvice, předražená.
regulace teploty, káva na 85 stupňů je výborná
- Nevím byl to dárek
Zobrazuji 61 - 80 ze 99 recenzí « Předchozí 1 2 3 [ 4 ] 5 Další »